گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی word

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی word
نوع فایل
word
حجم فایل
223kb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,900 تومان٪91 تخفیف

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی word

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی با فرمت ورد ( word ) در ۲۱ صفحه قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

فهرست مطالب:

مقدمه

فصل اول: آشنایی کلی  با کارخانه

۱-۱واحد صابون سازی
۱-۲ واحد الکترولیز

فصل دوم: توضیح خط تولید تصفیه روغن نباتی

تصفیه پنج مرحله
۲-۱-خنثی سازی
۲-۲-رنگبری
۲-۳-هیدروژناسیون
مکانیسم هیدروژناسیون
صاف کردن روغن و تخلیه کاتالیست
۲-۴-رنگبری ثانویه
۲-۵-بوگیری

فصل سوم: آزمایشات انجام شده در کارخانه سه گل خراسان

آزمایش شماره (۱)
اندازه گیری عدد پراکسید
آزمایش شماره (۲)
اندازه گیری عدد اسیدی
آزمایش شماره (۳)
اندازه گیری مقاومت روغن (Rancimat)
آزمایش شماره (۴)
اندازه گیری رطوبت(کارل فیشر)
آزمایش شماره (۵)
اندازه گیری عناصر مختلف با دستگاه اسپکتروفتومتری
آزمایش شماره (۶)
اندازه گیری عدد یدی در روغن (هانوس)
آزمایش شماره (۷)
اندازه گیری نقطه ذوب به روش لوله موئین باز
آزمایش شماره (۸)
اندازه گیری اندیس صابونی
آزمایش شماره (۹)
اندازه گیری سختی آب

مقدمه گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی:

روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد. اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از ۱۳۴۰ تا کنون مصرف سرانه روغن و چربی در جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و در سال ۱۳۷۹ میزان مصرف سرانه چربی و روغن یک ایرانی به ۵/۱۴ کیلوگرم رسیده است.

فصل اول این مقاله راجع به آشنایی کلی با مکان کارخانه و محصولات جانبی آن و سال تاُسیس ومی باشد. به طور کلی هدف اصلی این شرکت تصفیه روغن های استخراج شده مثل روغن پنبه دانه، سویا، پالم و آفتابگردان بوسیله کارخانجات مختلف می باشد. فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی ام و توضیح خط تولید است. فصل سوم توضیحی درباره ی آزمایشات  انجام شده در آزمایشگاه می باشد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید