دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی ،محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری می باشد که با فرمت پی دی اف در ۵۷ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری
باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .میوه: از نظر باغبانی، میوه عبارتست از قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چندساله که در بوجود آمدنش قسمتهای مختلف گل تاثیر مستقیم دارند. میوه ها از نظر احتیاجات حرارتی، به دو دسته تقسیم می شوند:
میوه های مناطق معتدله و میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری
گروه بندی میوه های مناطق معتدله:
۱-میوه های درختی :
الف) میوه های دانه دار: سیب، گلابی،بِه
ب) میوه های هسته دار: گیلاس، آلبالو، زردآلو، هلو، میوه های مرکب شاه توت و توت
پ)خشکبار : فندق، گردو
۲-میوه های دانه ریز :
الف )آنهائی که میوه آنها سته یا حبه است مثل انگور.
ب) آنهائی که میوه مجتمع دارند مثل تمشک و توت فرنگی.
گروه بندی میوه های مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری:
میوه های این گروه همان طور که ذکر شد ممکن است خزاندار یا همیشه سبز باشند. از میوه های همیشه سبز می توان به مرکبات، خرما، نارگیل، زیتون، پاپایا، انبه و … اشاره کرد و از میوه های خزاندار می توان انار، انجیر، پسته و … را نام برد…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.