پاورپوینت آموزش و پرورش در ایران باستان

پاورپوینت آموزش و پرورش در ایران باستان
نوع فایل
ppt
حجم فایل
669kb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,900 تومان٪91 تخفیف

پاورپوینت آموزش و پرورش در ایران باستان

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت آموزش و پرورش در ایران باستان در ۱۸ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پاورپوینت آموزش و پرورش در ایران باستان

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم.

محتوای اسلاید ۳

مقدمه

کوروش بزرگ در سال ۵۹۹ قبل از میلاد که به پادشاهی پارس رسید ظرف مدت بیست سال، کشور پهناور و با عظمتی به وجود آورد که از مغرب به مصر و دریای مدیترانه، از مشرق به رود سند و ازجنوب به خلیج فارس و دریای هند محدود بود. او برای اداره کشور پهناور خود به ایجاد حکومت مرکزی مقتدر و مردانی مدبر نیازمند بود. برای داشتن چنین افرادی، شروع به تربیت اطفال شاهزادگان و طبقات ممتاز کرد و با تربیت آنان، مردان مسئول و مدیران مقتدر قسمت های مختلف مملکت را تامین کرد. این کار در ادوار بعد نیز ادامه یافت. به همین دلیل می توان گفت دولت ایران باستان، یکی از عوامل مهم تعلیم و تربیت ایرانیان به شمار می رفت.

محتوای اسلاید ۱۰

اهداف آموزش وپرورش دردوره هخامنشیان

  • ۱-هدف دینی واخلاقی
  • ۲-هدف نیرومندی وبهداشتی.جوانمردی
  • ۳-هدف جنگی
  • ۴-هدف اقتصادی
  • ۵-هدف سیاسی

محتوای اسلاید ۱۴

تحصیلات عالی

  • داریوش بزرگ در مصر، که ایالتی از ایالات ایران عهد زمام داری هخامنشیان به شمار می آمد، دستور احیای دانشکده ی پزشگی شهر ساییس را صادر نمود و طبق فرمان او جوانهای خانواده های برجسته ایرانی برای فراگرفتن فنون پزشکی به ساییس گسیل گشتند.
  • از سوی دگر، در عصر هخامنشی دانشکده های عالی و مهم در شهرهای بورسیپه، میلت، ارخویی، ری، و بلخ برای آموزش دانش پزشکی وجود داشت.
    همچنین وجود کتاب خانه های بزرگ در عصر هخامنشیان در نقاط مختلف قلمرو هخامنشیان نشان دهنده ی آموزش و پرورش سازمان یافته است. از جمله کتاب خانه های این عصر کتاب خانه های استخر، کهندژ، شاه اردشیر، و شپیگان را میتوان نام برد.

محتوای اسلاید ۱۸

منابع

حکمت، علیرضا. ۱۳۵۰. آموزش و پرورش در ایران باستان. تهران: مۆسسه تحقیقات و برنامه ریزی علمی

کسائی، نورالله. ۱۳۸۳. فرهنگ نهادهای آموزشی ایران از روزگار باستان تا تأسیس دولت صفوی

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید