دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی ،محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران می باشد که با فرمت پی دی اف در ۱۹ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
فهرست و عناوین جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران:
پیشینه و گروه بندی سبزی ها
مقدمه
سیستم های گروه بندی سبزی ها
تازه خوری – Fresh در مقابل فرآوری Processed
گروه بندی دمایی سبزی ها
سبزی های فصل خنک
سبزی های فصل گرم
گروه بندی سبزی ها بر اساس مصرف، گیاه شناسی یا ترکیبی از هر دو
گروه بندی بر اساس اندام خوراکی
گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به شوری
گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به اسیدیته خاک
گروه بندی بر اساس عمق ریشه در خاک
نشاکاری سبزی ها
نکاتی در مورد تولید نشا
تاثیر سینی روی رشد نشا
بستر کاشت
بذرکاری Seeding سینی های نشا
کیفیت آب
آبیاری Watering نشاها
کوددهی Fertility
کنترل ارتفاع نشا
نشاهای پیوندی Grafted transplants
مقاوم کردن Hardening نشاهای توپی
کوددهی و تغذیه معدنی سبزی ها
خاک مناسب پرورش سبزی ها
آزمون خاک Soil testing
فرمول های کودی
روش های کاربرد کودها
بررسی وضعیت تغذیه گیاه در مزرعه
آنالیز بافت گیاه
آبیاری سبزی ها
….
پیشینه و گروه بندی سبزی ها
مقدمه
سبزی ها بخاطر اثرات سلامتی بخش، در رژیم غذایی جوامع بشری از جایگاه ویژه ای برخوردارند. به عبارت ساده، علم نوین سبزی کاری به پرورش گیاهان علفی برای تغذیه بشر و رفع نیازهای تغذیه ای آنها می پردازد. با رشد جمعیت دنیا، تقاضا برای مصرف سبزی ها نیز در حال افزایش است. علم پرورش سبزی Vegetable science ( یا سبزی کاری ) Olericulture یکی از علوم مهم در حوضه کشاورزی بشمار می آید…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.