دانلود جزوه تاریخ نگارگری ویرایش جدید

دانلود جزوه تاریخ نگارگری ویرایش جدید
نوع فایل
pdf
حجم فایل
4mb
نویسنده
دسته بندی
18,000 تومان 12,500 تومان٪31 تخفیف

دانشجویان و کاربران گرامی ،محتوای این پست دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه تاریخ نگارگری ویرایش جدید می باشد که با فرمت پی دی اف در ۹۰ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید. 

دانلود جزوه تاریخ نگارگری ویرایش جدید:

نگارگری:

پس از ورود پژوهشگران اروپایی به عرصه نقاشی ایران واژه مینیاتور برای نقاشی ایرانی از سوی آنان برگزیده شد هر چند عمر این واژه به دلیل عدم تناسب لازم با حقیقت نقاشی ایرانی به تدریج به پایان رسید.( روئین پاکباز ۱۳۹۱) در کتاب دایره المعارف هنر؛ نگارگری را هنر تصویرگری ظریف و معمولا ریزنقش و دارای کیفیت تزئینی که از دیرباز به شیوه های مختلف به جای اصطلاح مینیاتور به در خاور زمین متداول بوده است تعریف مینماید. این واژه ترجیحاً کار برده میشود. ریشه این کلمه از نگار که فارسی خالص است گرفته شده و بعدها کلماتی همچون نگارخانه، نگره که از ریشه این کلمه هستند مورد استفاده قرار گرفت.

در تعریفی دیگر نگار را نقش و نقاشی، که در ترکیب با نقش بسیار کاربرد دارد آوردهاند و نگارگر به معنای نقاش و صورتگر بکار رفته و میرود، و در کل شاید نگارگری از ریشه ای با معنای فکر کردن و اندیشیدن بوجود آمده است و به نوعی بیانگر این موضوع باشد که نگار و نگارگری یعنی به تصویر کشیدن آنچه در ذهن میگذرد. به بیان بهتر نگارگری یعنی به عینیت درآوردن ذهنیت. (میرمبین، ۱۳۹۱)

نگارگری بخشی از هنر نقاشی است که دارای ویژگی تصویری ایرانی با مبانی نظر حکمت اسلامی است .
کلمات نگارگری ، نگاره ، نگارخانه ، نگارستان همگی به کلمه نگار باز می گردد که ریشه و معنای باطنی همه آنهاست . نگار در فرهنگ ادبیات عرفانی جلوه ذات باریتعالی است که مبدا عالم و آفریدگار جهان است و برای سیر از کثرات راهی جز پیمودن مسیر تا ان نگار واحد نیست .( رجبی ، :۱۴۰۱ ۱۹۵)

 

 

 

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.