دانشجویان و کاربران گرامی،محتوای این فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها می باشد که با فرمت PPT در ۶۰ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها در ۶۰ اسلاید
کربوهیدراتها :
(هیدراتهای کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکولهای زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلیهیدروکسیآلدئید یا پلیهیدروکسیکتون میدانند. هیدراتهای کربن از اتمهای کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدهاند. کربوهیدراتها بیشتر به عنوان مولکولهای ذخیرهکننده انرژی عمل میکنند، اما کارمردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و … نیز دارند.
کربوهیدراتهای خالص شامل اتمهای کربن, هیدروژن, و اکسیژن هستند با نسبت ملکولی ۱:۲:۱ که فرمول عمومی Cn(H2O)n را تشکیل میدهند. با این وجود, خیلی از کربوهیدراتهای مهم از این قانون مستثنی هستند (مثل دیوکسیریبوز و گلیسرول که بدین ترتیب آنها را مستقیما نمیتوان کربوهیدرات خواند. گاهی وقتها ترکیباتی که شامل عناصر دیگری نیز میشوند را هم کربوهیدرات میخوانند(مثلاً چیتین که شامل نیتروژن نیز است).
بخشی از متن فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها :
Goals of Biochemistry
۱- جستجوی ترکیبات یا اجزائ متشکله سلول (جاندار)……
2- شناخت چگونگی واکنشهای بیوشیمیایی در سلول ….
تفاوت واکنش های بیوشیمائی و شیمیائی.
فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها
- Chemical Elements in cells :
Life depends primarily on which few elements
– C, O, N, H (99%)
–+ S, P, Na, Cl, Ca, Mg, K
–+ trace amounts various metals
–۱. Available
–۲. Suitable – C, H, O and N have strong tendencies to form covalent bonds
-Miler hypothesis
فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها
Carbohydrates
۱-کربوهیدراتها
2- انواع کربوهیداتها
3 – مونوساکاریدها (نامگذاری ، فرمول، ایزومر نوری، اپیمر ،انانتیومر،آنومر ،)LوD
۳-خواص مونوساکاریدها :
گروه کربونیل(اکسیداسیون، اثر بازها ،اسیدها ،مواداحیا کننده، هیروکسیل آمین ،اسید سیانیدریک)
گروه هیدروکسیل(پیوند گلیکوزیدی ، تشکیل استر)
۴-مشتقات مونوساکاریدها:
قندهای دزاکسی ، قندهای آمین دار
فایل پاورپوینت جامع و کامل کربوهیدارت ها
۵- الیگو ساکاریدها :
دی ساکاریدها (مالتوز، لاکتوز،سلوبیلوز،
ساکاروز،تره هالوز)
۶- پلی ساکاریدها:
همو پلی ساکاریدها(نشاسته، گلیکوژن،دکستران،سلولز،کیتین)
هترو پلی ساکاریدها (اسید هیالورونیک ، هپارین، کراتان،درماتان، کنروئتین سولفات)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.