پاورپوینت فصل اول کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری شکراله خواجوی

روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
4mb
نویسنده
دسته بندی
38,000 تومان 25,000 تومان٪34 تخفیف

دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود جامع ترین پاورپوینت فصل اول کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری تالیف شکراله خواجوی ، محمدحسین قدیریان‌آرایی می باشد که با فرمت ppt در ۳۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

در این کتاب می‌خوانید:

فصل نخست به تشریح کلیات پژوهش (شامل تعریف پژوهش و اهمیت آن، سطوح هرم پژوهش، انواع پژوهش) اختصاص دارد. در فصل دوم پس از مرور علم و رابطه آن با پژوهش، بعد علمی حسابداری، دیدگاه‌های موجود درباره فرایند پژوهش، شمایی کلی از فرایند پژوهش (گام‌های پژوهش) بر اساس دیدگاه روش علمی ارائه می‌شود.
این گام‌ها عبارت‌اند از شناسایی و بیان مسئله پژوهش، پیشینه‌کاوی و بناکردن ساختار مفهومی و نظری پژوهش، تدوین فرضیه‌های پژوهش، تنظیم طرح پژوهش، گردآوری داده‌ها، واکاوی داده‌ها و تفسیر یافته‌ها که هر یک از این گام‌ها در فصل‌هایی جداگانه بررسی می‌شود. چهار گام نخست پژوهش در فصل‌های سوم، چهارم، پنجم و ششم تشریح می‌شود. با توجه به اهمیت نگارش پیشنهادیه پژوهش فصل هفتم به این موضوع اختصاص داده شد. در فصل هشتم و نهم کتاب مباحث اندازه‌گیری و نمونه‌گیری بررسی می‌شود. گردآوری داده‌ها در فصل دهم و تحلیل داده‌ها و تفسیر یافته‌ها در فصل یازدهم تشریح می‌شود. فصل پایانی کتاب نیز به چگونگی تهیه گزارش پژوهش اختصاص دارد.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری شکراله خواجوی ، محتوای چند تا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.

محتوای اسلاید ۹

روش علمی:

در روش علمی روش استقرا و قیاس با هم ترکیب می شوند و روش جدیدی به نام روش استقرا-قیاس پایه ریزی میشود روش علمی به طور استقرایی از مشاهده به فرضیه و سپس به طور قیاسی از فرضیه به استنباط می رسد و پیامد هایی را که در صورت درست بودن رابطه فرض شده پیش خواهند آمد قیاس می‌کنند اگر استنباط های قیاسی با پیکره سازمان یافته و دانش مورد قبول سازگار باشند با گردآوری داده‌های تجربی بازهم آزمون روی آنها انجام می‌شود و بر مبنای شواهد فرضیه ها رد یا تایید میشوند.

استفاده از فرضیه یکی از تفاوت های مهم و اصولی بین رویکرد علمی و استدلال استقرایی است.

در استدلال استقرایی انسان در وهله اول به مشاهده و سپس اطلاعات به دست آمده را به سازمان می دهد و نتایج را به کل تعمیم می دهد.

اما در رویکرد علمی دانش‌پژوه استدلال می‌کند در صورت درست بودن قضیه چه به دست می آید سپس به طور نظام‌مند رد یا قبول میشود.

محتوای اسلاید ۲۵

پژوهش ارزیابی

یکی از انواع پژوهش کاربردی است که جهت گیری آن برای چگونگی کیفیت کار انجام شده و اثرات آن است

اسمیت و گلاس ارزیابی را به عنوان فرایند انجام قضاوت های ارزشی بر اساس شواهد تعریف کردند پیامد تغییر برنامه ریزی را تعریف می‌کند از آنجا که هر برنامه اثار زیادی دارد ممکن است این نوع پژوهش از سوی یک گروه پژوهشی بین‌رشته‌ای انجام گیرد به این نوع پژوهش ارزشیابی اثربخشی یک برنامه خط مشی یا شیوه انجام یک کار می پردازد

انواع پژوهش های ارزیابی:۱-مستمر۲-مقطعی

مستمر:مستلزم نظارت یا بازخورد مستمردرباره یک برنامه است

مقطعی:به نتیجه نهایی یک برنامه توجه دارد

مثال(بررسی اثرات کاربرد یک سیستم ارزیابی متوازن در یک بیمارستان)

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.