تحقیق پاورپوینت درس مبانی آموزش مطالعات اجتماعی

روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
5mb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,500 تومان٪92 تخفیف

تحقیق پاورپوینت درس مبانی آموزش مطالعات اجتماعی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل تحقیق پاورپوینت درس مبانی آموزش مطالعات اجتماعی با عنوان : آشنایی با شهرستان بشرویه در ۱۹ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

تحقیق پاورپوینت درس مبانی آموزش مطالعات اجتماعی

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای تحقیق پاورپوینت ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم.

محتوای اسلاید ۳

شهرستان بشرویه در شمال باختری استان خراسان جنوبی قرار گرفته است. حدود جغرافیایی بدین شرح است از سمت شمال، شهرستان‌ های طبس و بردسکن از جهت جنوب، شهرستان ‌های طبس و سرایان از طرف شرق، شهرستان‌های فردوس و بجستان و از غرب به شهرستان طبس محدود است. این شهرستان دارای دو بخش و چهار دهستان است.

محتوای اسلاید ۱۰

تاریخ

پیشینه تاریخی:

بر اساس مکتوبات در دسترس، ‌نام بشرویه را با این قید که در مسیر کاروانرو هرات – اصفهان و مشهد – اصفهان قرار داشته، برای اولین بار در قرن هفتم، در کتاب حافظِ اَبرو می‌توان یافت.

مروری بر تاریخ بشرویه و قهستان:

جغرافی دانان اسلامی نواحی جنوب خراسان را جزء قهستان بشمار آورده‌اند، منابعی که در خصوص جغرافیا تالیف شده‌اند، در تقسیمات خود بشرویه را جزء ناحیه‌ی قهستان بشمار آورده‌اند.

محتوای اسلاید ۱۶

معماری

هسته اصلی و اولیه شهر در مرکز شهر فعلی واقع شده است و در واقع می‌توان عنوان نمود که هسته اولیه شهر پیرامون مسجد جامع و آب انبار جوار آن به مرکزیت میدانی با ترکیب کاروانسرا شکل گرفته و تا قبل از سال ۱۳۴۰ و به استناد عکس هوایی سال ۱۳۳۵ شکل و هویت مذکور را درا بوده است و در عکس هوایی سال ۱۳۳۵ مساحتی در حدود ۲۳ هکتار شهر آن زمان با جمعیتی در حدود ۵۶۰۰ نفری، نشانگر شهری موزون از حیث سیما و منظر و مجموعه‌ای اقتصادگرا و اخلاق‌محور در داخل حصاری جای داشته که از طریق دروازه اصلی به خارج از حصار مرتبط می‌شده است و ظاهراً آنچه در عکس هئایی سال ۱۳۳۵ دیده می‌شود منظری از واقعیت قدیم شهر بشرویه بوده است که در ساخت و توسعه آن نهایت دقت به عمل آمده است.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.