تغذیه ورزشی در ۹۲ اسلاید قابل ویرایش

تغذیه ورزشی در ۹۲ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
4mb
نویسنده
دسته بندی
7,000 تومان

کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت تغذیه ورزشی در ۹۲ اسلاید قابل ویرایش بهمراه هدیه محصول در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت تغذیه ورزشی ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۱۸

منوساکاریدها : (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز)

دی ساکاریدها : ساکارز (گلوکز+فروکتوز)، لاکتوز (گلوکز+گالاکتوز)، مالتوز (گلوکز+گلوکز)

پلی ساکاریدها ← گاهی ۳۰۰ – ۵۰۰ منوساکارید .انواع پلی ساکاریدها : سلولز، نشاسته، گلیکوژن

نشاسته ( فراوانترین پلی ساکارید گیاهی ) هنگام هضم ← ابتدا به مالتوز ← گلوکز

سلولز ← سازنده دیواره ساختمان گیاهان ← در برابر آنزیم های گوارشی مقاوم ← در بدن جذب نمی شود ← به دفع مواد زاید کمک می کند.

محتوای اسلاید ۳۰

عوامل مؤثر در آزاد شدن انرژی چربیها

۱) افزایش غلظت ADP در بافت

۲) کاهش کربوهیدرات و کاهش ترشح انسولین

۳) افزایش ترشح هورمونهای غدد درون ریز

۱) اپی نفرین و نوراپی نفرین از غده فوق کلیوی (در جریان فعالیت عضلانی)

۲) افزایش ترشح هورمون کورتیزول از بخش قشری غده فوق کلیوی

۳) افزایش ترشح هورمون رشد از هیپوفیز

۴) افزایش هورمون تیروئید (تیروکسین)

محتوای اسلاید ۸۹

غذای پیش از مسابقه :

  • هدف از سوخت رسانی پیش از مسابقه خوردن کربوهیدرات کافی است تا عضلات به طور کامل گلیکوژن را بارگیری کنند و بدن به خوبی آب رسانی شود .
  • خوردن بیش از حد کربوهیدرات باعث اختلالات گوارشی می شود .

چه غذایی بخوریم ؟

  • ورزشکاران باید هرروز غذا بخورند تا عضلات سوخت رسانی شوند .
  • اگر برای بیشتر از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه فعالیت ورزشی می کنید ، کربوهیدرات با شاخص قندی کم تا متوسط را انتخاب کنید .( این میزان قند خون را با سرعت کمتری افزایش می دهند ).
  • مصرف پروتئین های پرچرب مانند پنیر ، استیک گوشت ، همبرگر و کره را محدود کنید .
  • غذاهایی بخورید که با آنها آشنایید و به راحتی هضم می شوند .
  • غذاهایی را که شاخص قندی بالایی دارند با احتیاط مصرف کنید .

محتوای اسلاید ۹۱

خوردن غذا هنگام فعالیت  های ورزشی استقامتی:

در فعالیت هایی که بیشتر از ۱ ساعت طول می کشند ، متخصصان تغذیۀ ورزش توصیه کرده اند ورزشکاران ۱۰۰ تا ۳۰۰ کالری کربوهیدرات به ازای هر ساعت فعالیت ورزشی استقامتی یا ۰/۵ گرم کربوهیدرات به ازای هر پوند وزن بدن مصرف کنند .

غذای بعد از مسابقه :

پس از جلسات تمرین و مسابقات سخت ، جایگزین کردن گلیکوژن  از دست رفتۀ عضلات وآب رسانی برای آمادگی جلسات تمرین یا مسابقات بعدی باید هدف باشد .

خوردن باید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از فعالیت ورزشی شروع شود .

هدیه محصول:

تغذیه ورزشی بدنسازی و پرورش اندام در ۲۷ اسلاید

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید