دانشجویان و کاربران گرامی،محتوای این فایل پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها در ۱۰۳ اسلاید می باشد که با فرمت PPT در ۱۰۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
بخشی از متن پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها :
لیپیدها( چربیها)
مقدمه (Introduction) :
I – تعریف(Definition):
II – اهمیت و نقش های بیولوژیک :
۱- انحلال(حل شدنDissolve=):
۲- تولید و ذخیره انرژی.
۳- منبع طویل المدت انرژی.
۴- عایق بودن (Detent):
الف – نسبت به تبادلات حرارتی
ب – در مقابل جریان های الکتریکی
پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها
-II اهمیت و نقش های بیولوژیک : ادامه…
۵- مقاومت در مقابل ضربات مکانیکی.
۶- کمک به جذب ویتامینهای محلول درچربی.
۷-دارا بودن اسیدهای چرب ضروری.
۸- شرکت در ساختمان غشاهای سلولی .
۹- امکان صابونی شدن( Saponification ) .
پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها
III – طبقه بندی لیپیدها:
انواع طبقه بندی لیپید ها :بر اساس هدف
۱- براساس صابونی شدن(استخراج):
۲- براساس نقش و وظیفه:
۳- براساس اهمیت غذائی: الف – ضروری. ب – غیر ضروری .
*4 – بر اساس ساختمان مولکولی یا مصالح ساختمانی )طبقه بندی Bloor ( :
الف – لیپید های ساده(Simple) ، ب – لیپید های مرکب (Complex) .
ج – مشتقات و پیش سازهای لیپید ها(Derived & Precursors).
پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها
طبقه بندی براساس ساختمان مولکولی یا مواد تشکیل دهنده لیپید ها:
بر این اساس لیپید های ساده از دو قسمت اصلی زیر تشکیل شده اند:
۱ – اسیدهای چرب (Fatty Acids=F.A) .
۲- الکل ها Alcohols)).
اسیدهای چرب (Fatty Acids) :
تعریف: اسیدهای چرب ،زنجیره های طویل هیدروکربنی هستند که دریک انتها دارای یک گروه اسیدی یا کربوکسیل (-COOH)ودرطرف دیگر دارای یک متیل(CH3)بوده، به همین جهت دارای خاصیت آمفی پاتیک یا دو گانه دوست هستند.
پاورپوینت جامع و کامل ساختمان لیپیدها و لیپوپروتئینها
انواع: تاکنون بیش از ۱۰۰ نوع اسید چرب در جانداران مختلف شناسائی شده اند که تفاوت آنها در موارد زیر است :
– تعداد کربن زنجیره های هیدروکربنی .
– زوج یا فرد بودن تعدادکربن.
– وجود عوامل یا شاخه های جانبی یا حلقه در زنجیره.
– اشباع یا غیر اشباع بودن زنجیره.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.