کاربران گرامی، محتوای این فایل جامع ترین و بهترین پاورپوینت درس آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان با موضوع اختلال دلبستگی واکنشی و اختلال تعامل اجتماعی بی قید و بند با فرمت ppt در ۱۵ اسلاید قابل ویرایش می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
این پاورپوینت در ۱۵ اسلاید کاملا قابل ویرایش به طور کامل و جامع طبق موارد زیر ارایه شده است:
محتوای اسلاید ۲
مشخصه اصلی اختلال دلبستگی واکنشی و اختلال تعامل اجتماعی بی قیدو بند، رفتارهای اجتماعی غیرعادی در کودکان خردسال است که در اثر فرزندپروری ناصحیح، همراه با غفلت شدید و بدرفتاری به وجود آمده اند. زیرا این نوع فرزندپروری باعث مختل شدن روند عادی ایجاد و توسعه رفتار دلبستگی نرمال است. زمانی کودک را مبتلا به اختلال «دلبستگی واکنشی با اختلال تعامل اجتماعی بی قید و بند دیاگنوز می کنند که، به قضاوت درمانگران، علت مستقیم و بدون واسطه سمپتوم های این کودکان محرومیت از مراقبت و محبت والدین (یا جانشین آنها، مثلاً پرستاران و مسئولان شیرخوارگاه ها و مراکز مراقبت از کدکان بی سرپرست) بوده است.
شکل گیری این اختلال بر اساس نظریه دلبستگی بوده است. نظریه دلبستگی به توصیف کیفیت روابط عاطفی کودک با مراقبان اصلی، معمولاً والدین، می پردازد. این رابطه اولیه و بنیادین در نتیجه نیاز کودک به محافظت و حمایت، محبت، و آسودگی و سبکباری از یک سو، و تعامل والدین و کودک برای ارضای این نیازها از سوی دیگر، به وجود می آید.
محتوای اسلاید ۷
۱) کودک به هنگام ناراحتی و تشویش، به ندرت از دیگران دلگرمی و تسکین می خواهد یا این کار را در حداقل ترین سطح انجام می دهد.
۲) هنگامی که کودک ناراحت و مشوق است و دیگران برای آرام کردن او پیشقدم می شوند، به ندرت واکنش مثبت نشان می دهد یا این کار را در حداقل ترین سطح انجام می دهد.
کودک، از لحاظ اجتماعی و هیجانی به طور مداوم ناراحت است.
این اختلالات ممکن است به صورت عوارض جسمی نیز نشان داده شوند. کودکان مبتلا معمولاً علایم سوء تغذیه نشان می دهند و سرعت رشد حرکتی و کلامی آن ها کمتر از کودکان هم سن و سال آنهاست.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.