پاورپوینت فصل چهارم کتاب حسابداری مدیریت دکتر رضا شباهنگ

روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
2mb
نویسنده
دسته بندی
6,500 تومان

دانشجویان و کاربران گرامی ،محتوای این فایل کامل ترین و باکیفیت ترین پاورپوینت فصل چهارم : اقلام مربوط به بهای تمام شده و نقش آن در تصمیم گیری مدیران کتاب حسابداری مدیریت دکتر رضا شباهنگ می باشد که با فرمت ppt در ۴۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

کتاب حسابداری مدیریت تألیف شباهنگ جزو مهم ترین منابع درس حسابداری مدیریت برای رشته های مجموعه مدیریت و حسابداری در سطح کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل چهارم این کتاب با عنوان اقلام مربوط به بهای تمام شده و نقش آن در تصمیم گیری مدیران بوده و در ۴۳ اسلاید طراحی شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس (ارائه کلاسی) درس حسابداری مدیریت در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و حسابداری مورد استفاده قرار گیرید.

پاورپوینت فصل چهارم کتاب حسابداری مدیریت دکتر رضا شباهنگ

نقش اقلام بهای تمام شده در تصمیم گیری

مجموعه متنوعی از اطلاعات حسابداری در تصمیم گیری به مدیران کمک میکند که اقلام بهای تمام شده از جمله این اطلاعات است،اما آیا همه ی اقلام بهای تمام شده همواره در تصمیم گیری مدیران نقش دارند ؟

همه ی اقلام بهای تمام شده برای تصمیم مدیریت دارای اهمیت یکسان نیستند ومدیران باید اقلامی از بهای تمام شده را دریک رابطه با تصمیم گیری خاص مرتبط هستند مورد توجه قرار دهند که به این اقلام اصطلاحا ارقام مربوط بهای تمام شده میگویند.

اقلام مربوط بهای تمام شده :

اقلام مربوط به بهای تمام شده عبارت است از اقلامی که انتظار میرود در آینده اتفاق افتد و برای شقوق مختلف تصمیم گیری متفاوت باشد.بنابراین هزینه های ریخته برای تصمیمی که امروز گرفته شود ،جزء اقلام مربوط در نظر گرفته نمیشود،همچنین اقلامی که برای مثال در دوراه حل یکسان باشد نیز جزء اقلام مربوط در نظر گرفته نمیشود.

اقلام تفاضلی : به اختلاف سایر اقلام بهای تمام شده گفته میشود که نقش اساسی در تصمیم مدیران ایفا میکند.مثلا: اگر مسئله در دست بررسی خرید یک ماشین پرس خود کاریا دستی ونرخ دستمزد کارگر ماهر و نیمه ماهر برای آن دو متفاوت باشد.مثلا برای کارگرماهر نرخ۴۰۰ ماشین خودکار ونرخ ۳۰۰ریال کارگر نیمه ماهر ماشین دستی

اقلام بهای تمام شده راه حل ۲-اقلام بهای تمام شده راه حل ۱=اقلام تفاضلی بهای تمام شده

۴۰۰-۳۰۰=۱۰۰

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.