دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی ،محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب می باشد که با فرمت ppt در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب:
تعاریف
آب آشامیدنی: آبی است که عوامل فیزیکی، شیمیائی، بیولوژی و رادیونوکلوئیدی آن در حدی باشد که آشامیدن آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت در انسان ایجاد نکند.
کلیفرم: گروهی از باکتر ی های هواز ی و بی هوازی اختیاری، گرم منفی، بدون اسپور (هاگ) و تخمیر کننده لاکتوز هستند. این باکتری ها ساکن روده بزرگ انسان و حیوانات می باشند.
کلیفرم های گرماپای: است کلیفرمهایی که قادر به تخمیر قند لاکتوز، تولید اسید و گاز در دمای ۴۴ تا ۴۵ درجۀ سلسیوس نیز می باشند. کلیفرم های گرماپا ی شامل گونه های اشریشیاکلی، کلبسیلا، آنتروباکتر، و سیتروباکتر است .
فهرست:
تعاریف
ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
حد مجاز کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
استانداردهای آب آشامیدنی
ویژگی های فیزیکی آب آشامیدنی
حداکثر مقادیر مجاز مواد شیمیایی معدنی سمّی (ابعاد برحسب میلی گرم بر لیتر)
حداکثر مجاز و مطلوب مواد شیمیایی معدنی غیرسمّی موجود در آب آشامیدنی (ابعاد بر حسب میلی گرم بر لیتر)
حداکثر مقدار مجاز و مطلوب برخی از مواد شیمیایی آلی در آب آشامیدنی
مقدار حداکثر مجاز و مطلوب برخی از گندزداها در آب آشامیدنی
گندزداها و محصولات جانبی گندزدایی
مقدار کلرآزاد باقیمانده
مقدار مجاز کلر آزاد باقی مانده در آب آشامیدنی در سیستم های مختلف آبرسانی و محل برداشت
فلوراید
ویژگی های رادیواکتیو
تعداد موارد سنجش روزانه کلر آزاد باقیمانده در شبکه های لوله کشی آب آشامیدنی، بر حسب جمعیت
آب معدنی طبیعی
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
ویژگیهای شیمیایی معدنی
…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.