آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)


 آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)
نوع فایل
ppt
حجم فایل
483kb
نویسنده
تاریخ انتشار
۱۴ مهر ۱۳۹۸
دسته بندی
تعداد بازدید
7 بازدید
۵,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند) در ۱۴ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۲

قندهای احیا کننده گروه آلدهیدی دارند پس تست فهلینگ برای شناسایی قندهای احیاکننده می باشد.

اغلب قبل ازاندازه گیری کربوهیدرات تجزیه کیفی ان ها ضروری است از انجا که تفاوت درقند درساختار شیمایی ان ها با یک آزمایش ساده میتوان بدهند با یک گروه از قندها را شناسایی کرد.

محتوای اسلاید ۵

محول های موردنیاز برای فهلینگ

.۱ محلول فهلینگ A که شامل سولفات متبلور است.

.۲ محلول فهلینگ Bکه شامل سود جامد NaOH که تامین کننده یون OH می باشد.

.۳ تارتارات مضاعف سدیم پتاسیم است.

محتوای اسلاید ۱۱

روش تست ازمایش فهلینگ

یک لوله آزمایشی برداشته سولفات متبلورو سود جامد NaOH و تارتارات مضاعف سدیم پتاسیم آب مقطر به آن اضافه میکنیم (رنگ آبی)سپس ۵دقیقه اجازه میدهیم درحمام اب گرم بجوشد و با مشاهده درلوله آزمایشگاهی اگررسوب نداشت چندقطره محلول قندی اضافه می کنیم و ۵ دقیقه اجازه می دهیم بجوشد و درصورت تشکیل رسوب قرمز آجری نمونه قنداحیا می باشد.

محتوای اسلاید ۱۲

روش بندیک

ﺭﻭﺵ ﮐﺎﺭ : ﭼﻨﺪ ﻟﻮﻟﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ۵ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺑﻨﺪﯾﮑﺖ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻟﻮﻟﻪ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﻗﻨﺪ %۲ ﻣﻮﺭﺩ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﻡ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ . ﺍﯾﻦ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻠﻮﮐﺰ، ﻣﺎﻟﺘﻮﺯ،ﺳﻮﮐﺮﻭﺯ ﻭ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ. ﻭ ﻣﺸﺎﻫﺪﺍﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﯾﺎﺩﺩﺍﺷﺖ ﮐﻨﯿﺪ.

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

پاسخی بگذارید