دانشجویان و کاربران گرامی ،محصول مورد نظر شامل جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد می باشد که با فرمت پی دی اف در ۱۲۷ صفحه تهیه و تدوین گردیده است که پس از پرداخت انلاین محصول،می توانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه کنکور کارشناسی ارشد
با فرمت پی دی اف
در ۱۲۷ صفحه
بخشی از متن:
فصل یازدهم: شاخص های میکروبی کیفی و بهداشتی مواد غذایی
خصوصیات ارگانیسم های شاخص کیفیت
۱) ارگانیسم های مورد بررسی باید در کلیه مواد غذایی که کیفیتشان مورد ارزیابی قرار می گیرند حضور داشته و قابل ردیابی باشند.
۲) رشد و شمارش آن ها می بایست رابطه معکوس با کیفیت فراورده داشته باشد.
۳) این ارگانیسم ها می بایست به راحتی شناسایی و شمارش شوند و به سادگی از سایر ارگانیسم ها تشخیص داده شوند.
۴) آنها می بایست در مدت زمان کوتاهی و ترجیحا در طی یک روز کاری قابل شمارش باشند.
متابولیت های میکروبی
این ترکیبات نیز ممکن است برای ارزیابی و پیش بینی میکروبی برخی محصولات مورد استفاده قرار گیرند که برخی از این متابولیت های میکروبی در جدول بالا آورده شده است.
نکنه تولید ثری متیل آمین (TMA) از تری متیل آمین N- اکسید (TMA0) که در نتیجه عوامل فاسد کننده ماهی به وجود می آید همراه با تولید اسید لاکتیک می باشد.
شاخص های ایمنی مواد غذایی
شاخص های میکروبی اغلب به منظور ارزیابی ایمنی و بهداشت مواد غذایی به کار می روند تا تعیین کیفیت محصول شاخص ایمنی ماده غذایی می بایست معیارهای مهم و معنی را دارا باشد که عبارتند از….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.