اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش

اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
6mb
نویسنده
دسته بندی
6,500 تومان

اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم.

محتوای اسلاید ۲

سرفصل

 اهداف احداث کارخانه

.۱ کارایی فیزیکی و اقتصادی

.۲ برآورد نیاز

.۳ دانش فنی

.۴ محل اجرا

.۵ ظرفیت کارخانه

مباحث طراحی کارخانه

روش های استقرار

طراحی فرآیند و چیدمان

بهینه سازی سیستم

طراحی بخش های مختلف کارخانه

.۱ سالن تولید

.۲ انبارها

.۳ بخش های سرویس دهنده

.۴ پلان کارخانه

محاسبات اقتصادی

.۱ سرمایه ها و هزینه ها

.۲ پارامترهای اقتصادی

محتوای اسلاید ۱۴

مطالعات قبل از اجرای طرح – محل اجراء

در صورت مطلوب بودن شرایط قبل موارد زیر را باید در ارتباط با محل اجرا در نظر گرفت.

قوانین و مقررات جاری در مورد احداث کارخانه

مسائل زیست محیطی
مقررات وزارت صنایع
استعلام از سایر نهادهای دولتی

عوامل اقتصادی

نزدیکی به بازار مواد اولیه
نزدیکی به بازار فروش
سایر مسائل اقتصادی
برآیند عوامل اقتصادی

محتوای اسلاید ۲۵

مبانی طراحی کارخانه – تعرف و اهمیت

تعریف: طراحی کارخانه عبارت است از ایجاد رابطه متقابل بین جریان مواد ، جریان اطلاعات ، افراد و همچنین برقرار کردن روشهای مطلوب برای خلق مجموعه ای مسنجیم ، در شرایط کار آمد و اقتصادی است.

اهمیت طراحی کارخانه: طراحی کارخانه نقش عمده ای در سودهی کارخانه دارد .
ایجاد حرکت روان
رعایت ترتیب فیزیکی
سیستم های انتقال بهینه
ایجاد یک الگو برای جریان
کاهش هزینه

محتوای اسلاید ۴۰

مبانی طراحی کارخانه – حمل و نقل

امروزه مدیریت موفق کارخانجات بستگی به حرکت روان مواد مورد فرآوری دارد

تعداد دفعات انجام هر فعالیت و هزینه آن در رابطه با کل حمل و نقل مورد ارزیابی قرار می گیرد.

.۱ کاهش هزینه های حمل و نقل

.۲ کاهش مدت زمان سیکل های کاری

.۳ کاهش موجودی در جریان ساخت

.۴ سرعت بخیشدن به روند نقل و ارتباطات

.۵ افزایش امکان استفاده و بهره برداری از فضای موجود

.۶ سهولت جریان مواد و افزایش کارایی عملیات

.۷ کاهش میزان صدمات و ضایعات احتمالی

.۸ بهبود شرایط ایمنی محیط کار

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید