جامع ترین پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

جامع ترین پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین فایل پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی می باشد که با فرمت ppt در ۳۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

محتوای اسلاید ۳

روش حرارتی

در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.

پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد.

محتوای اسلاید ۲۰

عمل آوری گوشت :

نمک ، قند و نیتریت اجزاء اصلی مورد استفاده در عمل آوری گوشت هستند  .

اضافه کردن قند سبب بهبود طعم و نرم شدن فرآورده از طریق مقابله با اثرات سفتی و حالت خشن ایجاد شده توسط نمک می شود و علاوه بر قند معمولی یعنی ساکارز قند های طبیعی نظیر ملاس نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرند .

نیتریت ۴ وظیفه اصلی را در عمل اوری گوشت به عهده دارد :

۱- پایداری رنگ

۲-  کمک به ایجاد طعم

۳- جلوگیری از اکسیداسیون چربیها

۴- جلوگیری از رشد بعضی میکرو ارگانیسمهای مسموم و فاسد کننده مواد غذایی به خصوص کلستریدیوم ها و استافیلو کوکوس ها ( نیتریت حفاظت در برابر بوتولیسم را تامین می نماید )

محتوای اسلاید ۳۲

۲) اسیدها

–  اسیدها با کاهش ph  محیط می توانند نقش بازدارنده و نابود کننده ای روی میکرو ارگانیسمها داشته باشد.

-در میان اسیدهای مورد مصرف در صنایع غذایی اسید سیتریک بیشترین مصرف را دارد زیرا به میزان زیاد در آب حل می شود و ph ماده غذایی را به ۵/۴  یا کمتر کاهش می دهد .

– اسید سیتریک از راه تخمیر میکروبی ملاس تولید می شود .

-اسید سیتریک یک ماده اسیدی کننده ارزشمند در فرآورده های لبنی محسوب می شود .

– این اسید در نوشابه های گازدار به عنوان طعم دهنده و حفاظت کننده ، در مربا ها و ژله ها به عنوان حفاظت کننده استفاده می شود .

– اسید فسفریک دیگر اسید مورد استفاده در صنایع غذایی است که بعد از اسید سیتریک بیشترین کاربرد را دارد

– اسید فسفریک قویترین اسید بوده که میتواند پایین ترین ph قابل حصول را ایجاد نماید ….

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.