گزارش کارآموزی شیر و فراورده های آن (کارخانه شیر پگاه)

گزارش کارآموزی شیر و فراورده های آن (کارخانه شیر پگاه)
نوع فایل
word
حجم فایل
3mb
نویسنده
دسته بندی
12,000 تومان 7,800 تومان٪35 تخفیف

کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه گزارش کارآموزی شیر و فراورده های آن ( کارخانه شیر پگاه آذربایجان شرقی ) در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۱۵۵ صفحه می باشد که پس از پرداخت پس از آنلاین ،می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.

این گزارش کار آموزی بسیار جامع توانسته است کلیه خطوط موجود در یک کارخانه شیر مدرن را بخوبی به تصویر بکشد.نگارنده توانسته اطلاعات مفیدی از کارآموزی خود کسب و آنرا به نگارش در بیاورد.

در این گزارش کارآموزی با این موضوعات به صورت مفصل آشنا میشوید.

خط تولید شیر پاستوریزه

خط تولید شیر فرادما یا استریل

خط تولید پنیر uf

خط تولید ماست و دوغ

آشنایی کامل با آزمونهای شیر و فراورده های آن

آشنایی با تاسیسات کارخانه شیر

و…

استفاده از این گزارش کارآموزی برای آشنایی کامل دانشجویان صنایع غذایی ،مهندسان صنایع غذایی وسایر فعالان صنعت لبنیات بسیار مفید است.

فهرست مطالب گزارش کارآموزی شیر و فراورده های آن (کارخانه شیر پگاه) :

کارهای اداری … ۱۰
کلیات ……………..۱۱
تاریخچه صنعت لبنیات ایران………۱۲
ماموریت و چشم انداز شرکت صنایع شیر ایران…………۱۲
اهداف کلان صنایع شیر ایران…… ۱۳
تاریخچه کارخانه شیر پگاه آذربایجان شرقی……….. ۱۴
خط مشی مدیریت یکپارچه شرکت پگاه………. ۱۶
معرفی محصولات کارخانه شیر پگاه……………..۱۷

آیین کار بهداشتی کارخانجات شیر و فراورده های آن……۱۸

روش انتقال شیر به کارخانجات شیر………. ۴۸
تقلبات در شیر…………… ۴۹
آزمایشگاه دریافت شیر خام………. ۵۱
پروتئین…………………… ۵۴
آفلاتوکسین………………. ۵۴
اندازه گیری چربی شیر (به روش ژربر)……………. ۵۴
تعیین ماده خشک شیر………. ۵۵
تعیین وزن مخصوص شیر( روش لاکتو دانسی متر)……………………. ۵۶
تعیین نقطه انجماد شیر(روش ترمیستور کریوسکوپ)….. ۵۷
اندازه گیری اسیدیته شیر با سود دورنیک…… ۵۹
آزمایش جوش………….. ۶۰
اندازه گیری …. ۶۰

تست الکل………………. ۶۱

دستگاه لاکتو اسکن……….. ۶۱
تست بازدارنده میکروبی….. ۶۲

تشخیص مواد بازدارنده رشد میکروبی با روش مایه زنی………. ۶۲
تشخیص نمک…………….. ۶۴
تشخیص قند………………… ۶۴
تشخیص آب پنیر…………… ۶۵
تشخیص نگهدارنده ها( فرمالین، آب اکسیژنه و اسید سالسیلیک )……….. ۶۵
آزمایش جوش و تشکیل لخته…… ۶۶
تشخیص خنثی ساز ها…………………. ۶۶
تشخیص روغن های گیاهی در شیر……………. ۶۶
تشخیص بی کرومات دو پتاس………. ۶۶

تشخیص نیترات ها در شیر…………….. ۶۷
خط تولید شیر پری پک……………… ۶۸
خط تولید شیر فرادما……………………….. ۷۰
خط تولید خامه فرادما……………….. ۷۵
خط تولید ماست…………….. ۷۸
خط تولید پنیرUF………………….. 80
خط تولید دوغ ساده……….. ۸۴
آزمایشگاه مرکزی( آزمون های شیمیایی و میکروبی )………. ۸۸
ویژگی ها و آزمون های شیر پاستوریزه…………………. ۸۸
ویژگی ها و آزمون های ماست………. ۹۲
ویژگی ها و آزمون های دوغ………… ۹۵
ویژگی ها و آزمون های شیر فرا دما………… ۹۶
ویژگی ها و آزمون های خامه پاستوریزه و فرا دما……………. ۹۹
آزمایشگاه UF……………. 101
ویژگی ها و آزمون های پنیر………………………… ۱۰۲
آزمایشگاه میکروبی………………… ۱۰۶
جستجو و شنا سایی انترو باکتریاسه در شیر و فراورده های آن……… ۱۱۰
شمارش با استفاده از روش MPN……………………. 111
جستجو و شنا سایی اشریشیا کلای در شیر و فراورده های آن…………………. ۱۱۵
جستجو و شنا ساییسالمونلا در شیر و فراورده های آن……………….. ۱۲۲
تفسیر آزمون های بیو شیمیایی………………. ۱۳۲
نمودار مراحل آزمون سالمونلا…………….. ۱۳۵
شمارش کلی فرم ها……………………………………… ۱۳۶
شمارش واحد های تشکیل دهنده ی کلنی کپک و مخمر…………………………… ۱۳۹
شمارش باکتری های مقاوم به حرارت………………………….. ۱۴۲
قسمت برودت و دیگ بخار…………….. ۱۴۵
قسمت فاضلاب…. ۱۴۸
CIP…………………………. 152
منابع و ماخذ……. ۱۵۴

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید