درس تهیه و کاربرد مواد آموزشی در تربیت بدنی (اسنوکر)
دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل ، پاورپوینت درس تهیه و کاربرد مواد آموزشی در تربیت بدنی با موضوع : اسنوکر ویرایش سال ۹۹ می باشد که در قالب ppt در ۲۰ اسلاید و با فرمت ورد در ۷ صفحه تهیه و تدوین شده و هم اکنون آماده دانلود می باشد .امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
فهرست و عناوین پاورپوینت :
- تاریخچه اسنوکر
- ابزار و تجهیزات
- تفاوت بیلیارد و اسنوکر در چیست؟
- توضیحات درباره بازی اسنوکر description
- قاعده بازی
- قاعده بازی
- قوانین خاص اسنوکر
- اصطلاحات
- نحوه ایستادن
- برترین و محبوب ترین بازیکن اسنوکر
- کشورهایی که عضو فدراسیون هستند
بخشی از متن :
تاریخچه اسنوکر
اسنوکر نوعی از بیلیارد است که در فرهنگ لغت انگلستان به معنی زیرک، مارموز و… هست و معنی آن در بازی پنهان کردن، از دسترس دور کردن، سد کردن و ماسک کردن است. بیلیارد در ایران با روشی مأخوذ از روسیه بازی میشود. هر یک از گویها را شار (معادل کلمه گوی در زبان روسی) خوانند. تاریخ اختراع بیلیارد معلوم نیست. در فرانسه نوعی بیلیارد در قرن ۱۶ میلادی رواج داشت، و پیش از آن هم بازی شبیه آن معمول بود. در انگلستان بیلیارد در زمان شکسپیر رایج بود که توسط روس و انگلیسیها به ایران وارد شد. تا پیش از سال ۱۳۴۲ بیلیارد تنها توسط افراد به خصوصی مانند بازنشستگان ارتش، هنرمندان و نظامیان انجام میگرفت اما از آن سال به بعد این بازی در مکانهای عمومی مختلف مانند کلوپهای ورزشی راه پیدا کرده و به عمومیت رسید.
در سال ۱۳۸۰ با تاسیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد جمهوری اسلامی، بازی بیلیارد به صورت همگانی درآمده و به رسمیت رسید.اسنوکر شکلی از بیلیارد است که روی میز بزرگی پوشیده از ماهوت سبز[۱] که دارای شش حفره (پاکت) است بازی میشود. چهار پاکت در چهارگوشه میز و دو پاکت دیگر در وسط کنارهٔ میز قرار دارند. رنگ سبز رویه میز نشانی از دورانیست که بازی بر روی چمن انجام میشدهاست؛ در آن زمان ضربهها با عصا زده میشده و بعدها به میزهای کنونی و با چوبهای حرفهایتر تکامل یافتهاست.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.