فایل pdf شخصیت از منظر مکاتب روانشناسی انسان گرا و مثبت گرا

فایل pdf شخصیت از منظر مکاتب روانشناسی انسان گرا و مثبت گرا
نوع فایل
pdf
حجم فایل
3mb
نویسنده
دسته بندی
25,000 تومان 14,000 تومان٪44 تخفیف

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی ،محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین فایل pdf شخصیت از منظر مکاتب روانشناسی انسان گرا و مثبت گرا می باشد که با فرمت پی دی اف در ۵۷ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

فهرست فایل pdf شخصیت از منظر مکاتب روانشناسی انسان گرا و مثبت گرا :

تاریخچه انسان گرایی

یونان باستان

رنسانس در اروپا

انسان گرایی و اصلاحات

قرن ۱۹

قرن ۲۰

تاریخچه روانشناسی انسان گرایی

آبراهام مازلو و تولد روانشناسی انسان گرایی

نتیجه گیری روانشناسی انسان گرایی در قرن ۲۱

نظریه راجرز در شخصیت

ویژگی های افراد خود شکوفا

روان درمانی

درمان مراجع محور

کتاب شناسی کارل راجرز

رشد شخصیت از نظر مزلو

منابع

تا اواسط قرن بیستم و قبل از پیدایش دو رویکرد مثبت به روان‏‌شناسی، یعنی جنبش روان‏‌شناسی انسان‏‌گرایی و جنبش روان‌‏شناسی مثبت‏ نگر، روان‌‏شناسی کمتر بر جنبه‌های مثبت رفتار و بیشتر بر جنبه‌های منفی رفتار تأکید داشت و از پرداختن به ظرفیت‌‏ها و توانایی‌‏های موجود انسانی برای رشد و بالندگی دور مانده بود.

روان‌شناسی انسان‌گرا، فلسفه‌ای است که به مقام و امیال و اهمیت انسان بیش از سایر چیزها معتقد است. روان‌شناسان انسان‌گرا معتقدند که رفتار انسان معنی‌دار است و معلول عده زیادی از عوامل فیزیکی، روانی، اجتماعی، فرهنگی و پیچیده است.

آبراهام مازلو (۱۹۷۱-۱۹۶۸) بنیان‌گذار مکتب انسان‌گرایی و یکی از شاخص‌ترین و فصیح‌ترین مبلغان روان‌شناسی کمال، همچنین یکی از مهمترین نظریه‌پردازان نهضت توانایی‌های انسان می‌باشد. او کسی است که این دیدگاه را به عنوان نیروی سوم در روان‌شناسی آمریکا معرفی کرد. به عقیده او هر فرد، دارای گرایش ذاتی برای رسیدن به خودشکوفایی است که بالاترین سطح نیاز انسان است.

کارل راجرز (۱۹۸۷-۱۹۰۲) یکی دیگر از نظریه‌پردازان مکتب انسان‌گرایی است. راجرز در حرکت بالقوه انسان نفوذ داشت و کارهای او بخش اصلی جنبش بالنده برای انسانی کردن روان‌شناسی به شمار می‌رود. به عقیده او؛ همگی ما از یک گرایش فطری برای رشد و کمال برخورداریم. یعنی از نیاز به پرورش و گسترش تمامی توانایی‌ها و قابلیت‌هایمان بهره‌مندیم، اما فقط در صورتی این توانایی‌ها را پرورش خواهیم داد که خودمان را درست شناخته باشیم.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.