جزوه اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی ویرایش سال ۹۹-۹۸
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی ویرایش سال ۹۹-۹۸ بصورت تایپ شده با فرمت پی دی اف در ۱۸۴ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
تعریف طراحی کارخانه
طراحی کارخانه های مواد غذایی عبارتست از طرح ریزی و یا برنامه ریزی در خصوص نحوه استقرار دستگاهها، ماشین آلات و نیروی انسانی در یک واحد تولیدی، به گونه ای که حداکثر راندمان در تولیدات کارخانه ایجاد شود.
برای حصول حداکثر راندمان باید:
۱- حداقل مسافت طی شود.
۲- زمان حمل و نقل و فرآیند حداقل باشد.
۳- مجموع انرژیهای داده شده به سیستم حداقل باشد.
۴- نیروی انسانی بایستی مینیمم باشد.
در چنین حالتی تولیدی با راندمان بالا چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی خواهیم داشت.
اهداف طراحی کارخانه
۱- احداث یک کارخانه جدید
۲- تغییر طرح و اصلاح کارخانه ای که از قبل ساخته شده است
۳- بزرگتر کردن یک بخش یا کوچکتر کردن بخشی از کارخانه
۴- تغییر مکان یک بخش
۵- تولید یک محصول جدید علاوه بر محصولات قبلی
۶- عوض کردن تجهیزات قدیمی
۷- تقلیل هزینه های تولید
۸- افزودن یک بخش جدید
۹- تغییر در روش تولید
سر فصل جزوه درس اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی شامل مباحث ذیل میباشد :
تعریف طراحی کارخانه
اهداف طراحی کارخانه
خصوصیات یک طرح خوب
جریان مفید
عوامل مؤثر در کاهش هزینه های تولید
توجیه اقتصادی طرح
مطالعات بازار مواد اولیه
محاسبات اقتصادی طرح
سرمایه های ثابت
سرمایه های غیر قابل استهلاک
سرمایه مستهلک شونده
انواع سرمایه های مستهلک شونده
هزینه های ثابت سالانه
هزینه های متغیر تولید
محاسبه قیمتها
عوامل مؤثر در انتخاب محل کارخانه
مجوزها و استعلامهای لازم برای احداث واحد صنایع غذایی
پروانه مسئول فنی
پروانه بهره برداری اداره نظارت
پروانه ساخت
مهر استاندارد
برخی نکات راجع به ساختمان کارخانه
جنس ساختمان
پنجره ها
کف سالن تولید
سقف واحد تولیدی
انواع طبقات
روش جریان خط مستقیم
روش جریان U
روش جریان C
روش توسعه در فضای موجود
علائم بین المللی فرایند تولید
….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.