پاورپوینت آشنایی با مهندسی معدن و صنایع معدنی در ۳۲ اسلاید:
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت آشنایی با مهندسی معدن و صنایع معدنی در قالب فایل ppt و در ۳۲ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در این پاورپوینت معرفی بازار کار مهندسین معدن، شرایط محیط کار آنان و شرح رشته های تخصصی این رشته در مقاطع تکمیلی مورد بررسی قرار میگیرد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
پاورپوینت آشنایی با مهندسی معدن و صنایع معدنی
(Acquainting of Mining Engineering & Mining Industries)
تعداد واحد: ۱ واحد
نوع درس: نظری (۱۶ ساعت)- اختیاری
(همنیاز) پیشنیاز: زمین شناسی در مهندسی معدن
هدف: آشنایی با رشته مهندسی معدن و صنایع معدنی و بازار کار آن
سرفصلها
مراحل مختلف فرآیند اکتشاف (جایگاه اکتشاف در فرآیند معدنکاری، معرفی کلی روش های اکتشاف، تکنولوژی های جدید در اکتشاف منابع، آینده تکنولوژی اکتشاف)
استخراج و بهره برداری (استخراج مواد معدنی و توسعه پایدار، انواع روشهای استخراج سطحی و زیرزمینی، آینده و تکنولوژی جدید در استخراج معادن)
مکانیک سنگ در مهندسی معدن (نقش مکانیک سنگ در اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی و سازه های عمرانی مرتبط)
فرآوری مواد معدنی (جایگاه فرآوری در فرآیند تبدیل سنگ معدن به محصول، معرفی کلی روشهای فرآوری، تکنولوژیهای جدید در صنعت فرآوری، بازیافت مواد معدنی و صنعتی)
معرفی بازار کار مهندسین معدن و شرایط محیط کار آنان و شرح رشته های تخصصی این رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی
بازدید: یک بازدید از معدن و یک بازدید از صنایع معدنی برای این درس الزامی است.
تعریف یکسری واژه ها
کانی: یک کانی (mineral) ماده ای است جامد و همگن که به طور طبیعی ایجاد می شود و دارای ترکیب شیمیایی مشخص ( نه ثابت) بوده و تا حد زیادی از نظر ساختمان داخلی (اتمی) منظم است. کانی معمولأ توسط فرآیند های غیرآلی ساخته می شود (یعنی معدنی است).
کانسنگ: کانسنگ (ore) مجموعه طبیعی از یک یا چند کانی است که امکان دارد فلزات یا ترکیباتی با صرفه اقتصادی از آن استخراج شود. بنابراین اصطلاح کانسنگ نه تنها شامل کانه ها و کانیهای موجود در کانسار می شود بلکه باطله های دور ریخته شده قبلی و پسماند کارخانه کانه آرایی و نظایر آنها نیز در صورتی که با انجام عملیات جدید از نظر اقتصادی با ارزش باشند، کانسنگ تلقی می شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.