محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین فایل پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار می باشد که با فرمت ppt در ۳۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
محتوای اسلاید ۲۰
مایکوباکتریوم (Mycobacterium)
مایکوباکتریومها گروه وسیعی از باکتری های خانوادۀ مایکوباکتریاسه (Mycobacteriaceae) هستند.
این باکتریها به علت دارا بودن مقادیر زیادی چربی و موم در جدار خود به سختی رنگ آمیزی می شوند و پس از رنگ آمیزی، در برابر اثر رنگزدایی اسیدهای معدنی (محلول ۲۵-۲۰ درصد اسید سولفوریک) و الکل مقاومت میکنند و رنگ خود را از دست نمیدهند. به همین علت آنها را به نام باسیلهای اسید-فاست (Acid Fast Bacilli) یا مقاوم به اسید نیز میخوانند.
باسیل سل هوازی اجباری است و بدون اکسیژن رشد نمیکند.
بهترین درجۀ حرارت برای رشد آن c˚۳۷ است، با اینحال در c˚۴۵-c˚۳۰ نیز توانایی رشد کردن را دارد.
محتوای اسلاید ۳۳
بروسلا (Brucella)
بروسلوز یک بیماری عفونی مشترک بین انسان و حیوان است که توسط اعضای جنس بروسلا بروز می کند.
گونه های این جنس، باکتری های گرم منفی و انگل داخل سلولی اختیاری هستند.
بروسلا هوازی اجباری و در بعضی از گونهها گاز دی اکسید کربن برای رشد اولیۀ آنها لازم است.
مهمترین گونه بیماریزا در انسان (Brucella melitensis ) است که میزبان اصلی آن در بین دام ها گوسفند است Brucella abortus نیز گاو را مبتلا می سازد.
آلودگی، بیشتر از طریق فراوردههای لبنی آلوده به انسان سرایت میکند ولی گوشت و فرآوردههای گوشتی نیز به میزان کمتر در انتقال آلودگی به انسان نقش دارند.
بنابراین کارکنان کشتارگاهها، فروشگاههای گوشت و دامداریها بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
علایم بیماری در انسان عمدتاً به شکل تب مواج (نوساندار) ظاهر میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.