کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه کامل پاورپوینت آمار مقدماتی و پیشرفته می باشد که با فرمت ppt در ۳۲۹ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت آمار مقدماتی و پیشرفته متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید ۳
آمار چیست؟
- آمار به عنوان یک موضوع علمی، امروزه شامل مفاهیم و روشهائی است که در تمام پژوهشهایی که مستلزم جمعآوری دادهها به وسیله یک فرآیند آزمایش و مشاهده و انجام استنباط و نتیجهگیری به وسیله تجزیه و تحلیل این دادهها هستند، اهمیت بسیار دارند.
- آمار هنر و علم جمعآوری، تعبیر و تجزیه و تحلیل دادهها و استخراج تعمیمهای منطقی در مورد پدیدههای تحت بررسی است.
- معادل کلمه آمار در زبان انگلیسی Statistics است که از لحاظ تاریخی، از کلمه لاتین status مشتق شده و یکی از معانی کلمه اخیر، دولت است.
- در طول چندین دهه، آمار فقط با بیان اطلاعات و مقادیر عددی درباره اقتصاد، جمعیت شناسی و اوضاع سیاسی حاکم در یک کشور، سر و کار داشت.
- حتی امروز، بسیاری از نشریات و گزارشهای دولتی که تودهای از آمار و ارقام را در بردارند و تحت عناوینی از قبیل « آمار تولید مزارع» و «آمار کارگران» منتشر میشوند، معنی اولیه کلمه آمار را در ذهن زنده میکنند.
اکثر افراد معمولی هنوز این تصور غلط را درباره آمار دارند که آن را منحصر به ستونهای عددی سرگیجهآور و گاهی یک سری شکلهای مبهوتکننده میدانند. - بنابراین، یادآوری این نکته ضروری است که نظریه و روشهای جدید آماری، از حد ساختن جدولهای اعداد و نمودارها بسیار فراتر رفتهاند. نمایشهای عددی به صورت جنبهای فرعی از آمار درآمدهاند.
محتوای اسلاید ۱۷۶
ضریب همبستگی پیرسون
Pearson Correlation Coefficient
- از روشهای پرکاربرد جهت تعیین میزان رابطه بین دو متغیر مصوب گردیده و با علامت r نشان داده میشود. این ضریب به منظور بررسی رابطه بین دو متغیر فاصلهای یا نسبی مورد استفاده قرار میگیرد و مقدار آن بین ۱+ و ۱- در نوسان است.
- اگر این ضریب مثبت باشد به معنای آن است که تغییرات در برد و متغیر به طور هم جهت اتفاق میافتد و بالعکس.
محتوای اسلاید ۱۹۹
آزمون کولموگروف – اسمیرنف
Kolmogrov – Smirnov Test
- چنانچه در بحث کایاسکوئر گفته شد اگر فراوانیهای مورد انتظار بیش از ۲۰ درصد خانههای جدول، کمتر از ۵ باشد، در این صورت نمیتوان از فرمول کایاسکوئر استفاده کرد، این مشکل معمولاً زمانی پیش میآید که حجم نمونه کمتر از ۵۰ باشد و یا تعداد خانههای جدول بیشتر باشد. در چنین حالتی میتوان از تست کولموگرف – اسمیرنف استفاده کرد. اساس این آزمون مقایسه فراوانی تجمعی نسبی مشاهده شده با فراوانی تجمعی نسبی مورد انتظار میباشد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.