نمونه گزارش کارورزی ۴ (درس پژوهی)
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل نمونه گزارش کارورزی ۴ (درس پژوهی) با فرمت ورد در ۳۹ صفحه می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فهرست مطالب نمونه گزارش کارورزی ۴ (درس پژوهی) :
چکیده……………………………………………………………………۵
مقدمه……………………………………………………………………۶
فصل اول
بخش اول: کاربرگ ها (طراحی واحد یادگیری)………………………….. ۸
بخش دوم: اجرای واحد یادگیری
گزارش تدریس اول……………………………………………………….۲۵
گزارش تدریس دوم……………………………………………………….۲۸
فصل سوم:
گزارشی از ترم چهار……………………………………………….۳۲
نقد فیلم تدریس دوستان…………………………………………………۳۵
گزارشی از همایش………………………………………………….۳۷
چکیده
یکی از راهکارهای عملیاتی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گسترش فرهنگ تفکر و پژوهش محوری و ایجاد شبکه های فعال پژوهشی در نظام تعلیم و تربیت است تا نظام آموزشی با تحولات جهانی در عرصه های علمی، فناوری و… همگام باشد. این راهکار نیازمند معلمانی خردمند، خلاق و نوآوری است که روحیه ی کنجکاوی و پژوهشگری داشته باشند و از روشهای نوین در فرایند یاددهی – یادگیری استقبال کنند تا بتوانند دانش آموزانی پژوهش گر تربیت نمایند. یکی از روشهایی که امروزه اکثر نظامهای آموزشی دنیا برآن متمرکزشده اند، فرایند درس پژوهی است که موجب پرورش حرفه ای معلم میشود.
لذا در این ترم از کارورزی با گروه درس پژوهی به بررسی یک فصل از کتاب فارسی سوم پرداختیم و پس از تشکیل جلسات متعدد با گروهمان، نقشه ذهنی محتوا را طراحی کردیم و سپس با کمک نقشه ذهنی طرح درسمان را نوشته و در گروه آن را نقد کرده و پس از رفع اشکالات، طرح درس را به اجرا در آوردیم و در نهایت به نقد و ارزیابی اجرا در گروه پرداخته و نواقص کار را اصلاح کردیم و طرح را دوباره اجرا کردیم. در پایان گزارشی از تمام مراحل نوشته شد.
مقدمه
درس پژوهی رویکرد نوین در نظام آموزشی مدارس بسیاری از کشورهاست. امروزه در چین، انگلستان، ژاپن، آمریکا و آفریقای جنوبی از این فرایند برای غنی سازی فرایند یادگیری بهره برداری میکنند و برای تحول در آموزش و پرورش، اصلاحات آموزشی را در گرو توانمندسازی معلم وغنی سازی فرایند یاد دهی – یادگیری میدانند و بر اجرای آن در مدارس متمرکزشده اند و برخی مانند ژاپن و آمریکا از اجرای آن در مدارس بسیار رضایت دارند (محمدی، ۱۳۹۴)….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.