پاورپوینت فصل دهم کتاب تئوری حسابداری دکتر رضا شباهنگ

پاورپوینت فصل دهم کتاب تئوری حسابداری دکتر رضا شباهنگ
نوع فایل
ppt
حجم فایل
6mb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,900 تومان٪91 تخفیف

پاورپوینت فصل دهم کتاب تئوری حسابداری دکتر رضا شباهنگ

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت فصل دهم : ترازنامه و مبانی ارزشیابی کتاب تئوری حسابداری دکتر رضا شباهنگ با فرمت ppt در ۳۷ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

پاورپوینت فصل دهم کتاب تئوری حسابداری دکتر رضا شباهنگ

مطالب مورد بحث :

ارتباط بین ترازنامه و صورت سود و زیان –دارایی ها-بدهی ها-حقوق صاحبان سرمایه  و طبقه بندی ترازنامه

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۱۱

سرمایه گذاری هایی که مشمول بکارگیری روش ارزش ویژه نمیباشند :

درگذشته اوراق سهام برمبنای اقل بهای تمام شده تاریخی یا قیمت جاری بازار و اوراق قرضه برمبنای بهای تمام شده تاریخی ارزیابی میگردید.

اما در سالهای اخیر، استاندارد های جدیدی جایگزین شده است. که بر این مبنا سرمایه گذاری در اوراق قرضه را میتوان به یکی از طرق زیر طبقه بندی کرد:

۱- نگهداری تا تاریخ سررسید: که در این روش نرخ موثر بهره مورد استفاده قرار میگیرد.

۲- اوراق تجاری: به معنی قصد فروش اوراق بهادار در آینده نزدیک میباشد.

۳- اوراق بهادار آماده برای فروش: در مواردی که هیچ یک از موارد بالا مصداق نداشته باشد.

محتوای اسلاید ۳۶

طبقه بندی ترازنامه

طبقه بندی داراییها و بدهیها بر اساس نقدینگی به دو گروه جاری و غیر جاری در نظر گرفته شده است . دوره جاری به عنوان چرخه عملیات واحد انتفاعی یا یک سال ، هر کدام که طولانی تر باشد تعریف شده است. چرخه عملیات نیز مدت زمانی است که از تحصیل مواد تا وصول وجوه نقد مربوط به درآمد فروش صرف می شود. تعیین اولویت اقلام عملاً به ترتیب نقدینگی گزارش می شوند. طبقه بندی جاری و غیر جاری را تنها می توان نشانه خامی از نقدینگی کلی واحد انتفاعی محسوب کرد. به عنوان مثال داراییهای جاری را نمی توان برای ارزیابی ظرفیت بحرانی گردش وجوه نقد مورد استفاده قرار داد زیرا چرخه عملیات ممکن است یک سال یا دور های طولانی تر را شامل شود. دارایی های جاری اصولاً بر گردش وجوه نقد جاری تاثیر ندارد.

برای ارزیابی نقدینگی از سیستم طبقه بندی اقلام پولی ـ غیر پولی همراه با طبقه بندی جاری ـ غیرجاری به درک بهتر گردش وجوه نقد در آینده کمک کرد.

طبقه بندی داراییها مبتنی بر تفکیک  اقلامی که برای فروش نگهداری می شود، برای استفاده واحد انتفاعی و یا معرف مخارج انتقالی به دوره های آتی می باشند. و اطلاعاتی اضافی را درباره نحوه تحقق منافع اقتصادی و ابهامات پیرامون آن در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد. به عنوان مثال مربوط ترین اطلاعات درباره ی داراییهایی که برای فروش نگهداری می شود ارزش خالص بازیافتی است در حالی که مورد داراییهای مولد ارزش جایگزینی می باشد.

سه نوع اصلی بدهی وجود دارد:

۱. بدهیهای قراردادی

۲ . بدهیهای احتمالی

۳ . درآمدهای انتقالی به دوره های آتی

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید