دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی ،محتوای این پست شامل دانلود فایل پاورپوینت کاربرد امواج پرفرکانس در درمان می باشد که با فرمت ppt در ۳۷ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت کاربرد امواج پرفرکانس در درمان:
جریان پرفرکانس
- یک جریان الکتریسیته پرفرکانس، جریانی با فرکانس بسیار بالا می باشد که به علت تغییرات سریع نمی توانند باعث تحریک اعصاب حسی و حرکتی شوند.
- فرکانس این جریان ها بیش از ۵۰۰۰۰ هرتز می باشد.
- لازم به ذکر است که زمان لازم برای اینکه سلول های حسی حرکتی تحریک شوند، می بایستی موجی با فرکانس بالا و حداقل به مدت ۰.۰۱ میلی ثانیه تابیده شود.
- در فرکانس های بالاتر از ۵۰۰۰۰ هرتز که به جریان پرفرکانس معروف است شوک نداریم. زیرا خطرناکترین فرکانس ها که باعث شوک می شوند، فرکانس بین ۵۰ تا ۱۰۰ هرتز هستند.
- در حالت شوک، اعصاب حسی حرکتی به شدت تحریک می شوند.
تولید امواج کوتاه دیاترمی
- حرکت نوسانی امواج مانند حرکت نوسانی آونگ ساده می باشد. وقتی آونگی نوسان می کند انرژی پتانسیل گرانشی به جنبشی و بالعکس تبدیل می شود و این عمل تکرار می شود تا پس از مدتی حرکت نوسانی میرا شود.
- در سیستم های الکتریکی تولید امواج کوتاه دیاترمی، مدار شامل یک خازن و یک سیم پیچ می باشد که بطور موازی به هم بسته شده اند.
- در ابتدا خازن توسط یک باتری کاملا شارژ شده و در خود انرژی الکتریکی را ذخیره نموده است.
- با گذشت زمان این انرژی در سیم پیچ تخلیه شده و باعث ایجاد یک جریان الکتریکی سینوسی می شود و انرژی الکتریکی در خازن کاهش و در مقابل انرژی مغناطیسی در سیم پیچ افزایش می یابد. هنگامی که خازن کاملا خالی شد، انرژی مغناطیسی ذخیره شده در سیم پیچ به بیشترین مقدار خود می رسد. حال سیم پیچ انرژی خود را تخلیه نموده و خازن شارژ می شود.
- در این حالت جهت جریان عکس حالت قبل می باشد. این عمل به همین ترتیب ادامه می یابد تا به تدریج بر اثر مقاومت مدار، نوسان متوقف شود. به این نوسان، نوسان میرا می گویند.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.