پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی ویرایش جدید

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی ویرایش جدید
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
12,000 تومان 7,800 تومان٪35 تخفیف

کاربران گرامی محتوای این فایل ، پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی ویرایش جدید می باشد که با فرمت پی دی اف در صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است .امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

فهرست مطالب پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی ویرایش جدید:

خلاصه طرح :
فصل اول
کلیات
پروژه کارآفرینی پرورش قارچ :
– ۱ شرح کسب و کار :
– ۲ امکان سنجی :
ارزش موضوع :
بازار هدف :
موانع ورود :
هدف این طرح :
هزینه های راه اندازی :
– ۳ اهداف :
– ۴ ماموریت :
– ۵ کلید های موفقیت
– ۱ بازاریابی مناسب :
– ۲ بسته بندی خاص :
– ۳ تولید روزانه :
– ۶ محصولات و خدمات :
هدف از تولید :
ویژگی های محصول :
محدودیت های محصولات :
تعهدات شرکت :
مجوز های قانونی :
مدارک مورد نیاز برای صدور پروانه تأسیس تولید قارچ های خوراکی
شرایط صدور پروانه تأسیس پرورش قارچ های گل و گیاهان زینتی
مراحل صدور پروانه تأسیس پرورش قارچ های گل و گیاهان زینتی
مدارک مورد نیاز برای پروانه تولید و بهره برداری تولید قارچ خوراکی
شرایط صدور پروانه تولید و بهره برداری پرورش قارچ های گل و گیاهان زینتی
مراحل صدور پروانه تولید و بهره برداری پرورش قارچ های گل و گیاهان زینتی
مدارک مورد نیاز برای صدور پروانه تأسیس پرورش قارچ های سبزی وصیفی

شرایط صدور پروانه تأسیس پرورش قارچ های سبزی و صیفی
مراحل صدور پروانه تأسیس پرورش قارچ های سبزی و صیفی
مدارک مورد نیاز برای پروانه تولید و بهره برداری پرورش قارچ های سبزی و صیفی
شرایط صدور پروانه تولید و بهره برداری پرورش قارچ های سبزی و صیفی
مراحل صدور پروانه تولید و بهره برداری پرورش قارچ های سبزی و صیفی
چگونگی استفاده از تسهیلات بانکی برای احداث پرورش قارچ
منابع انسانی :
ساختار مدیریتی :
نیروی انسانی مورد نیاز
چگونگی استخدام :
نمودار سازمانی :
– ۸ منابع فیزیکی :
فرآیند تولید :
اطاق پرورش قارچ
نحوه آماده سازی کود
تهیه بستر برای پرورش قارچ
طرز کاشت قارچ در اطاق پرورش
اسپر آماده کاشت
طرز کاشت اسپون
پوشاندن سطح بستر

 فصل دوم

روش انجام کار
شرایط برای پرورش و رشد قارچ
تهویه
درجه حرارت
رطوبت هوا و آبیاری
تقویت خاک بستر
برداشت محصول
بسته بندی
فصل سوم
امور مالی طرح
فهرست تجهیزات :
تجهیزات اداری :
مکان کسب و کار :

زمین :
محوطه سازی :
ساختمان ها
مواد اولیه :
توسعه کسب و کار :
– ۹ طرح بازاریابی :
مشخصات رقبا :
بازار هدف مشتریان :
شیوه قیمت گذاری :
کانال توزیع محصولات :
تبلیغات :
روش تامین منابع مالی :
دارائی ها :
هزینه های جاری :
حقوق و دستمزد :
هزینه های نگهداری و تعمیرات :
هزینه استهلاک :
هزینه ها :
سوخت و انرژی :
جمع هزینه های جاری طرح :
قیمت محصولات / خدمات :
تحلیل نقطه سر به سر :
پیش بینی میزان درآمد :
فصل چهارم
جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات
پیش بینی میزان سود :
نمودار میزان فروش :
نمودار هزینه ها :
نمودار سوددهی :
جدول زمانبندی :

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.