کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری

کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری
نوع فایل
ppt
حجم فایل
5mb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,800 تومان٪92 تخفیف

کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل مطالعه کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری رشته شیمی کاربردی می باشد که با فرمت پاورپوینت در ۲۵۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

بخشی از متن:

۱- فصل اول
آب در طبیعت

۱-۱- مقدمه

در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:

همه شی ها از آب زنده اند.

آب مهمترین ماده شمیمیایی است

در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود.

۸۰% سطح زمین از آب پوشیده شده است.

۹۷% از آب های موجود شور هستند.

۲% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند

۱% آب جهان شیرین و قابل استفاده است

۲-۱- منابع آب در طبیعت

آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها
آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها
آبهای شور دریاها و اقیانوس ها
۱-۲-۱ ویژگیهای آب های زیر زمینی
۱- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.
۲- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد
۳- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد
۴- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.

۲-۲-۱- ویژگی های آبهای سطحی

۱- زلال هستند.

۲- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.

۳- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.

۴- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.

۵- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.

۶- PH آنها در حدود ۸-۷ است.

۱-۲-۳- ویژگیهای آبهای شور

۱- مقدار املاح محلول آنها زیاد، ۱۰۰۰ تا PPM 40000

۲- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500

فهرست پاورپوینت کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری:

فصل اول

آب در طبیعت

فصل دوم

تعاریف و اصول کلی مربوط به آب و تصفیه آب

فصل سوم

کاهش املاح محلول آب

فصل چهارم

روش های حذف ذرات معلق از آب و فاضلاب

فصل پنجم

روش های حذف گازها از آب و فاضلاب

فصل ششم

تصفیه فاضلاب و پساب

فصل هفتم

رسوب گذاری و خورندگی آب

فصل هشتم

اسمز معکوس

فصل نهم

رزین‌های تعویض یونی

فصل دهم

الکترودیالیز و تقطیر

فصل یازدهم

کنترل کیفیت آب بویلر (دیگ بخار)

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید