خلاصه کتاب بهداشت روانی ساپینگتون
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل خلاصه کتاب بهداشت روانی به نویسندگی اندروا. ساپینگتون و ترجمه ی حمیدرضا حسین شاهی برواتی می باشد که با فرمت pdf در ۲۵ صفحه تهیه و تدوین گردیده است که پس از پرداخت انلاین، می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
بهداشت روانی را حالت سازگاری نسبتا خوب، احساس بهزیستی و شکوفایی توان و استعدادهای شخصی تعریف کردهاند. این اصطلاح عموما برای کسی به کار میرود که در سطح بالایی از سازگاری و انطباق رفتاری و عاطفی عمل میکند، نه کسی که صرفا بیمار نیست.
بخشی از متن خلاصه کتاب بهداشت روانی ساپینگتون :
موضع مثبت: رویکرد نظریه پردازان کمال
در دیدگاه کمال گفته می شود که آدمی مهار زندگی خود را در اختیار دارد و انگیزه او چیزی بیش از کاهش ناراحتی است. این نظریه پردازان معتقدند که ما فقط دوام نمی آوریم، بلکه پیشرفت خواهیم کرد. آنها برای بررسی کارکرد آرمانی ہرنامه هایی تدوین کرده اند.
از میان مهمترین نظریه پرداز هایی که در اینجا حذف شده اند می توان الفرد آدلر. اتو رانک، فردریک پرلز و اریک فروم” را نام برد که هر کدام برداشت جالب توجهی از روانشناسی کمال ارائه کرده اند. با وجود این نظریه هایی که در اینجا عرضه می شوند، حاوی دیدگاهها و رویکردهایی هستند که صاحبان آنها را زیر چتر نظریه پرداز کمال قرار می دهد.
مفاهیم بنیادی
فرانکل (۱۹۶۴) معتقد بود که ما برای معنا دادن به جهان و کشف معنای موقعیتهایی که در آن به سر می بریم و از یک نیاز بنیادی برخورداریم. او این نیاز را میل به معنایابی می نامد.
آبراهام مازلو
شاید مازلو شاخصترین و فصیحترین مبلغ روانشناسی کمال باشد. مازلو اظهار می دارد که روانشاسی غالب در دهه ۱۹۵۰ قسمت های مهمی از تجربه بیشتری را نادیده گرفته است.
مازلو علاوه بر انتقادی که از روانشناسی دهه ۱۹۵۰ می کرد، به خاطر دو کار عمده شهرت دارد: اولا، به خاطر یک نظریه شاخص انگیزشی و ثانیا به خاطر فن تعیین ویژگیهای کار کرد آرمائی ۔
نظریه مازلو، افراد برخوردار از کار کرد آرمانی کسانی هستند که تمامی استعدادها و تواناییهای خود را باور کرده اند. مازلو (۱۹۵۵) مفصلترین فهرست را فراهم آورده است….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.