گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا word

گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا word
نوع فایل
word
حجم فایل
85kb
نویسنده
دسته بندی
5,500 تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی مواد غذایی با عنوان : فرآورده های لبنی ترسکا در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۳۰ صفحه با کیفیت عالی می باشد که پس از پرداخت پس از آنلاین ،می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.

مقدمه 

شیر محصولی است دامی که در تغذیه ی انسان نقش ارزنده ای را ایفا میکند. وبه تدریج که مواد تشکیل دهنده ان شناخته شدو ارزش های غذایی ان در اشکال مختلف مصرف پدیدار گشت واهمیت ویژه ای در برنامه ی غذایی روزانه پیدا کرد, به صورتی که کشورها برای تولید, صنعت, تجارت ومصرف بهتر ان سرمایه گذاری های هنگفتی میکنند.

به منظور استفاده بهینه از این مایع مفید و ارزشمند, صنایع و کارخانجات متعددی در خدمت و کنار دامداری های صنعتی ایجاد شد و موجب تنوع در تولید مواد لبنی و بهداشتی گشت.

امروزه مصرف شیر و لبنیات گذشته از اینکه در سلامت جامعه نقش اساسی و ارزنده ای دارد. عامل مهمی نیز در توسعه یافتگی ملت ها و کشورها محسوب می گردد و نقش حیاتی و برجسته ان خصوصا در تغذیه اطفال و سالخوردگان جوامع, بسیار حایز اهمیت است.

و فراورده های شیر در کارخانجات مختلف عبارتند از: شیر پاستوریزه و استریلیزه با درصد چربی های متفاوت, شیر کاکایو, انواع ماست, دوغ, خامه, کره, انواع پنیر, انواع بستنی و شیر خشک.

از انجایی که شیر, این ماده ی غذایی با ارزش محیط بسیار مناسبی جهت رشد و تکثیر میکروب هاست, لذا مهمترین مسایلی که در فرایند تولید شیر وجود دارد, نگهداری و سالم سازی ان می باشد. شیر در اثر عوامل مختلفی از جمله هنگام دوشیدن, جمع اوری و حمل و نقل به کارخانه و…الوده به میکروب می گردد…

فهرست مطالب گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا :

تاریخچه شرکت و ظرفیت تولید
مواد اولیه مورد استفاده و کنترل کیفیت انها
استفاده از استارترها در فراورده های تخمیری
استاندارد سازی SNF
مواد اولیه خامه
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خامه
تجهیزات و ماشین الات و CIP و تصفیه فاضلاب
تجهیزات و ماشین الات
استانداردها, انواع ازمایشات و تولید و بسته بندی
تست الکل
اندازه گیری دانسیته شیر
اندازه گیری PH شیر
اندازه گیری اسیدیته  شیر
درصد چربی شیر
روش های تشخیص انتی بیوتیک در شیر
پاستوریزاسیون
نحوه تولید شیر پاستوریزه و هموژنیزه.
بسته بندی شیر
ماست
نحوه تولید ماست
 بسته بندی ماست
خامه
مراحل تولید خامه قنادی
ازمایش کهلر
بسته بندی خامه.
نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع
فرم ارزیابی پایان دوره ی کاراموزی

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید